Kde: | Kampa Park Praha
https://www.limeandtonic.com/prague/cs/events/groups.php?group_id=11 |
Kdy: | Fri 23. 5. 2014 a Sat 24. 5. 2014, 19:00 a 21:45 |
Nechte se připoutat u speciálního stolu a vynést do výšky 50 metrů nad Prahu. Vychutnáte si skvělé jídlo ve vzduchu spolu s dalšími 21 hosty. Hlavní šéfkuchař Marek Raditsch ze skupiny restaurací Kampa Group pro vás připraví výtečné jídlo a vy si dopřejete 80 minutový nevšední kulinářský zážitek v samém centru Prahy, možná jednou za život.. Marek se svými asistenty bude stát u vašeho stolu, zatímco vy si budete užívat nádherný výhled na Kampu a Pražský Hrad.
Začnete delikátním amuse bouche: ravioly s tygřími krevetami s majonézou s příchutí limetových listů, s estragonem a pomerančem. Poté si vychutnáte jemné hovězí carpaccio s mladou červenou řepou, rukolou a parmazánovým kremém. Pak už nastává čas na váš hlavní chod: šťavnatý pečený losos s bramborovým ragú s rajčátky a olivy s lahodnou balzamikovou omáčkou. Na závěr vás čeká lahodný dezert v podobě sladkého jahodového cappuccina se sněhovou pusinkou.
Ať už hledáte možnost, jak připravit netradiční a nezapomenutelné rande, nebo chcete pozvat rodinu či přátele na výjimečnou večeři nebo jen zažít něco vzrušujícího a okázalého, pak je „Večeře v oblacích“ pro Vás to pravé. Nechte se unést a doslova „vynést do nebes“!